retete Fursecuri cu unt - Retete de prajituri. Retete dulciuri - www.prajiturele.ro prajituri
retete prajituri
tort
Retete  prajituri
te ajuta sa-ti indulcesti viata
capsuni
Categorii prajituri
Alte deserturi
Briose
Checuri
Creme
Deserturi cu fructe
Deserturi reci
Foietaje
Fursecuri
Inghetata
Jeleuri
Placinta
Retete pentru diabetici
Rulade
Salate
Sufleuri
Tarte
Torturi



Stiati ca ?
Alunele de padure
Prajiturile cu branza
Aluatul de drojdie
Resturile de foietaj
Formele cu compozitie
Economisim timp: fructe
Lichide vascoase
Nuci
Economisim timp
Struguri
Prajiturile
Placintele
Pepeni galbeni
Papanasi
Migdale
Frisca
Clatitele
Bananele
Alunele, nucile sau migdalele
Aluaturi pentru tort
Mai multe ...  

Publicitate
Constanta online
Obiective turistice
Anunturi telefoane
Horoscop
Havrince Daniel blog
Prajiturele.ro / Placinta / Fursecuri cu unt
Fursecuri cu unt

Ingrediente:
Ingrediente pentru 50 bucati:
» 250 g faina;
» 1 varf de cutit praf de copt;
» 150 g unt;
» 125 g zahar;
» 1 ou;
» 2 plicuri zahar vanilinat;
» 1 praf sare;
» 2 galbenusuri.

Mod preparare:
Etapa I: Faiana se cerne pe planseta. Se cerne deasupra praful de copt. Se framanta inauntru bucati de unt, zahar, ou, zahar vanilinat, sare si 2 linguri de apa. Se infasoara in folie si se da la frigider cca 30 min.
Etapa II: Cuptorul se incinge la 175 grade Celsius. Se presara faina pe planseta si se intinde o foaie de 3 mm grosime. Se taie fursecuri de diferite forme.
Etapa III: Se tapeteaza cu hartie o tava si se asaza fursecurile. Se ung cu galbenus batut si se presara deasupra zahar candel. Se coc 12-15 minute. Se scot si se lasa sa se racoreasca.

Timp: preparare - 40 minute; coace - 15 minute; rece - 30 minute.

Valoare calorica:
Aceste fursecuri se pot decora cu fulgi de ciocolata sau perle colorate de zahar.

retete prajituri
Retete prajituri   |   Prajituri - categorii   |   Stiati ca?   |   Contact
Copyright © - Prajiturele.ro - retete prajituri, dulciuri