retete Pateuri cu branza - Retete de prajituri. Retete dulciuri - www.prajiturele.ro prajituri
retete prajituri
tort
Retete  prajituri
te ajuta sa-ti indulcesti viata
capsuni
Categorii prajituri
Alte deserturi
Briose
Checuri
Creme
Deserturi cu fructe
Deserturi reci
Foietaje
Fursecuri
Inghetata
Jeleuri
Placinta
Retete pentru diabetici
Rulade
Salate
Sufleuri
Tarte
Torturi



Stiati ca ?
Alunele de padure
Prajiturile cu branza
Aluatul de drojdie
Resturile de foietaj
Formele cu compozitie
Economisim timp: fructe
Lichide vascoase
Nuci
Economisim timp
Struguri
Prajiturile
Placintele
Pepeni galbeni
Papanasi
Migdale
Frisca
Clatitele
Bananele
Alunele, nucile sau migdalele
Aluaturi pentru tort
Mai multe ...  

Publicitate
Constanta online
Obiective turistice
Anunturi telefoane
Horoscop
Havrince Daniel blog
Prajiturele.ro / Foietaje / Pateuri cu branza
Pateuri cu branza

Ingrediente:
Ingrediente pentru 8 bucati:
» 450 g aluat congelat;
» 250 g branza de vaci;
» 50 g zahar;
» 1 plic zahar vanilinat;
» 1 ou;
» 2 lingurite amidon;
» 50 g migdale macinate;
» 1 lingurita coaja de lamaie;
» 2 linguri stafide;
» 1 galbenus;
» 3 linguri lapte.

Mod preparare:
Etapa I: Aluatul se lasa la dezghetat. Branza de vaci se amesteca cu zahar, zahar vanilinat, ou, amidon, migdale si coaja de lamaie. Se adauga stafidele.
Etapa II: Cuptorul se incalzeste la 200 grade Celsius. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se intind foi de aluat de 24 x 21 cm. Fiecare se taie in doua patrate si se asaza deasupra compozitia de branza. Galbenusurile se bat cu lapte, se ung marginile de aluat, se pliaza pe diagonala si se lipesc.
Etapa III: Pateurile se asaza in tava si se ung cu ou. Se coc la cuptor timp de 25 - 30 minute, pana se rumenesc.

Timp: preparare - 35 minute; coacere - 12 minute; rece - 60 minute.

Valoare calorica:
Cca 390 calorii/bucata.

retete prajituri
Retete prajituri   |   Prajituri - categorii   |   Stiati ca?   |   Contact
Copyright © - Prajiturele.ro - retete prajituri, dulciuri