retete Pricomigdale - Retete de prajituri. Retete dulciuri - www.prajiturele.ro prajituri
retete prajituri
tort
Retete  prajituri
te ajuta sa-ti indulcesti viata
capsuni
Categorii prajituri
Alte deserturi
Briose
Checuri
Creme
Deserturi cu fructe
Deserturi reci
Foietaje
Fursecuri
Inghetata
Jeleuri
Placinta
Retete pentru diabetici
Rulade
Salate
Sufleuri
Tarte
Torturi



Stiati ca ?
Alunele de padure
Prajiturile cu branza
Aluatul de drojdie
Resturile de foietaj
Formele cu compozitie
Economisim timp: fructe
Lichide vascoase
Nuci
Economisim timp
Struguri
Prajiturile
Placintele
Pepeni galbeni
Papanasi
Migdale
Frisca
Clatitele
Bananele
Alunele, nucile sau migdalele
Aluaturi pentru tort
Mai multe ...  

Publicitate
Constanta online
Obiective turistice
Anunturi telefoane
Horoscop
Havrince Daniel blog
Prajiturele.ro / Alte deserturi / Pricomigdale
Pricomigdale

Ingrediente:
Ingrediente pentru 24 portii:
» 100 g migdale macinate;
» 2 albusuri;
» 125 g zahar;
» unt pentru uns tavile;
» faina pentru tavi;
» 40g fulgi de cocos;
» 1/2 lingurita esenta de migdale.

Mod preparare:
Etapa I: Se incinge cuptorul la 160º C. Se toaca migdalele cu un mixer sau cutter. Se intind pe o tava si se usuca 10 minute la cuptor.
Etapa II: Se amesteca albusurile bine cu un mixer pana se obtine o spuma tare. Se adauga zaharul in ploaie si se amesteca in continuare pana cand spuma e tare si lucioasa.
Etapa III: Se ung doua tavi si se tapeteaza cu faina. Se amesteca migdalele cu fulgii de cocos si esenta de migdale si se adauga la spuma.
Etapa IV:
Se asaza cate 1 lingura de albus, la cate 5 cm distanta una de alta, in tavile pregatite. Se tin pricomigdalele la cuptor 15-20 de minute, pana capata culoare maronie la margini (se schimba tavile intre ele dupa 10 minute, daca nu este vorba de un cuptor cu aer fierbinte sau ventilatie). Dupa ce s-au copt, se lasa pricomigdalele sa se raceasca si se servesc.

Timp: preparare - 12 minute; coace - 25 minute.

Recomandam: Pentru a obtine o suprafata neteda, se ung pricomigdalele cu apa rece, cu ajutorul unei pensule, inainte de a fi introduse la cuptor.

Valoare calorica:
1 bucata: 47 kcal; 197 kJ; 1g proteine; 5g glucide; 2g grasimi; 1g colesterol; 673g sodiu.

retete prajituri
Retete prajituri   |   Prajituri - categorii   |   Stiati ca?   |   Contact
Copyright © - Prajiturele.ro - retete prajituri, dulciuri